Matematik
Monotoniforhold UDEN brug af cas
24. april 2007 af
madsbundgas (Slettet)
Angiv, uden brug af cas (lommeregner), monotoniintervallerne for ex:
f(x)=2x^2+2x-4
hvordan gør man det? med en bestemt formel?
På forhånd tak
f(x)=2x^2+2x-4
hvordan gør man det? med en bestemt formel?
På forhånd tak
Svar #1
24. april 2007 af piper (Slettet)
Opgaven er helt triviel og følger en simpel fremgangsmåde. Du skal hovedsageligt bruge differentialregning. Du vil kunne finde dette i din bog under funktionsundersøgelse.
Svar #2
24. april 2007 af KayDP (Slettet)
Du skal bare differentiere den..
Derefter skal du sætte f'(x) = 0 ...
Derefter skulle der gerne komme to x'er...
Forhåbentlig, ved du hvad du skal derefter..
Derefter skal du sætte f'(x) = 0 ...
Derefter skulle der gerne komme to x'er...
Forhåbentlig, ved du hvad du skal derefter..
Skriv et svar til: Monotoniforhold UDEN brug af cas
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
