Matematik
Er det korrekt?
27. april 2007 af
FrederikXY (Slettet)
Ville lige høre om dette er korrekt?
Skal finde tallet t så de to vektorer står vinkelret på hinanden..
a=(1,2)
b=(3+2t;-4+t)
har fået t til 1,25..
Skal finde tallet t så de to vektorer står vinkelret på hinanden..
a=(1,2)
b=(3+2t;-4+t)
har fået t til 1,25..
Skriv et svar til: Er det korrekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
