Kemi
navngivning af to stoffer
01. maj 2007 af
kv61 (Slettet)
Er der nogen, der kan hjælpe mig med at navngive følgende stoffer:
CH3-CH(CH3)-CH2-C(=O)O-CH2
-CH3
og
CH3-CH(CH3)-CH2-CH2-O-C(=O)-CH3
???
CH3-CH(CH3)-CH2-C(=O)O-CH2
-CH3
og
CH3-CH(CH3)-CH2-CH2-O-C(=O)-CH3
???
Svar #1
02. maj 2007 af sapiens (Slettet)
tja, begge stoffer er estere. Der er nen helt bestemt måde at navngive sådan nogen på. Fx hedder CH3-COO-CH3-CH3 ethansyreethylester... prøv at kigge i din bog.
Skriv et svar til: navngivning af to stoffer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
