Matematik
2 opgaver!
07. maj 2007 af
MArie001 (Slettet)
HEjsa...sidder fast...med 2 opg. osm jeg ikke rigtigt forstår. Håber nogen der gider at bidrage med noet ;)
1
En funktion er givet ved f(x)=2ln(x)+e^4x
Bestem f`(x)
2
Et andengradspolynomium her følgende forskrift: f(x)=x^2-6x+c ( skal jeg bare diff. det)
Bestem, for hvilken værdi af c andensgradspolynomiet f har netop én rod.
1
En funktion er givet ved f(x)=2ln(x)+e^4x
Bestem f`(x)
2
Et andengradspolynomium her følgende forskrift: f(x)=x^2-6x+c ( skal jeg bare diff. det)
Bestem, for hvilken værdi af c andensgradspolynomiet f har netop én rod.
Svar #1
07. maj 2007 af gibbon123 (Slettet)
d= b^2-4*a*c
Hvis andengradspolynomiet skal have én rod, skal d=0
Isolér c. :-)
f(x)= ax^2+bx+c)
Hvis andengradspolynomiet skal have én rod, skal d=0
Isolér c. :-)
f(x)= ax^2+bx+c)
Skriv et svar til: 2 opgaver!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
