Matematik

reducering af udtryk? enkelt

07. maj 2007 af Brainee (Slettet)
hej

nogle som vil hjælpe - husker ikke kvatradsætningerne...

(4a+6b)^2-6b(8a+4b)-(4a+b)(4a-b)

tak :)

Mvh Mads

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2007 af Esbenps

Kvadratsætningerne er:

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab

(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab

(a+b)(a-b) = a^2 - b^2

Ville være bedst, hvis du ville gøre et forsøg nu...


Skriv et svar til: reducering af udtryk? enkelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.