Dansk
spørgsmål
08. maj 2007 af
fukix154 (Slettet)
Hej, hvad betyder fortolking for noget ?
Svar #1
08. maj 2007 af chinpo (Slettet)
Jeg går ud fra, at du mener fortolkning, men bare har skrevet forkert?
Fortolkning = Fortolke
1. Fortolke noget: analysere og forstå betydningen af en tekst el. et udsagn = TOLKE, FORSTÅ, UDLÆGGE, TYDE
2. Fortolke noget: udtrykke og optræde med sin opfattelse af et litterært værk el. musikstykke = INTERPRETERE
Fortolkning = Fortolke
1. Fortolke noget: analysere og forstå betydningen af en tekst el. et udsagn = TOLKE, FORSTÅ, UDLÆGGE, TYDE
2. Fortolke noget: udtrykke og optræde med sin opfattelse af et litterært værk el. musikstykke = INTERPRETERE
Skriv et svar til: spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
