Matematik
Hjælp til integration og reducering af løsningen
10. maj 2007 af
ScorpioZ (Slettet)
Hej
Jeg sidder lige og roder lidt med et integrale som jeg ikke er helt sikker på jeg behandler korrekt, ville lige høre om der var en der gad tjekke op på mit resultat og se om dette kan reduceres en smule.
opgaven lyder at jeg skal integrere x * 10^x
Jeg bruger partiel integration og sætter g(x)=x og f(x)=10^x og g'(x)=1 og F(x)=(10^x/ln10) og derefter indsætte og færdige gøre integrationen. mit resultat bliver
((10^x * x)/ln10)-(10^x/(ln10)^2)+k
Jeg ville være rigtig taknemmelig hvis en eller anden ville prøve at tjekke mit resultat, og evt. kunne fortælle mig om jeg kan reducere dette resultat lidt
Jeg sidder lige og roder lidt med et integrale som jeg ikke er helt sikker på jeg behandler korrekt, ville lige høre om der var en der gad tjekke op på mit resultat og se om dette kan reduceres en smule.
opgaven lyder at jeg skal integrere x * 10^x
Jeg bruger partiel integration og sætter g(x)=x og f(x)=10^x og g'(x)=1 og F(x)=(10^x/ln10) og derefter indsætte og færdige gøre integrationen. mit resultat bliver
((10^x * x)/ln10)-(10^x/(ln10)^2)+k
Jeg ville være rigtig taknemmelig hvis en eller anden ville prøve at tjekke mit resultat, og evt. kunne fortælle mig om jeg kan reducere dette resultat lidt
Skriv et svar til: Hjælp til integration og reducering af løsningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
