Matematik

Meget simpel, men

10. maj 2007 af 2raan (Slettet)
jeg har fået en masse opgaver.. Har regnet de fleste ud, men denne her ved jeg ikke hvad jeg skal gøre ved, da der er et opløftet tal. Jo jeg ved jeg skal isoler a, men ved ikke hvordan jeg skal komme af med det opløftet tal


500 = 0.5 * a * 17^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2007 af ibibib (Slettet)

a = 500 / (0.5·17²) = 3,46

Svar #2
10. maj 2007 af 2raan (Slettet)

Ahh.. Hvordan..??? Jeg kan ikke lige se hvad du har gjort..

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Jeg har isoleret a ved at dividere med 0.5 og 17².

Svar #4
11. maj 2007 af 2raan (Slettet)

Aha.. Jeg forstår det nu.. ;).. Tak skal du have

Skriv et svar til: Meget simpel, men

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.