Matematik

lignig

11. maj 2007 af thelife (Slettet)
hej

har snart eksam i skriftlig vil i ik giv mig 2 ligninger så jeg kan løse dem

det skal en være med brøk sttreg


fx ligeso den

6x + 2
------=10
5x

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2007 af holretz (Slettet)

Løs (5x + 3)/2x = -8...

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2007 af mathon

Løs ligningerne

1) (x+2)/(2x) - (2x-4)/(3x) = 1/6


2) (2x+2)/(2x+1) - (8x-2)/(8x+4) = (3x)/(6x+3)

Skriv et svar til: lignig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.