Tysk
Årets sidste stil =)
14. maj 2007 af
Dk1989 (Slettet)
Halløj alle =)
Jeg ville lige høre om der var en herinde der kunne være så venlig og kigge på min stil ?
Tak på forhånd =P
Her er den:
peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=45623
Jeg ville lige høre om der var en herinde der kunne være så venlig og kigge på min stil ?
Tak på forhånd =P
Her er den:
peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=45623
Skriv et svar til: Årets sidste stil =)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
