Matematik
Nogle der har tid til at hjælpe med bestemmelse af areal for en parabelformet hal?
19. maj 2007 af
GoAmok (Slettet)
Opgaven kan kun bevares hvis man har hele opgaven inkl. billedet. Derfor vil jeg bede de rare sjæle som ønsker at hjælpe en stakkel kammerat i nøden. Om at give mig deres E-mail så jeg kan sende opgaven og vi kan korrespondere derved.
På forhånd tak.
På forhånd tak.
Svar #1
19. maj 2007 af dnadan (Slettet)
læg den ind på www.peecee.dk og så kan vi gå videre derfra...
Svar #3
19. maj 2007 af dnadan (Slettet)
Hvad er problemet helt præcist?
Hint : læg det ind i et passende koordinat( f.eks. kunne toppunktet ligge ved x=0)
Udfra dette kender du to rødder til andengradspolynominumet og c værdien, thi dette er hvor grafen for funktionen skærrer y-aksen.
Benyt så reglen:
f(x)=a(x-r1)(x-r2), hvor r1 og r2 er dine to rødder til andengradspolynomiet
Hint : læg det ind i et passende koordinat( f.eks. kunne toppunktet ligge ved x=0)
Udfra dette kender du to rødder til andengradspolynominumet og c værdien, thi dette er hvor grafen for funktionen skærrer y-aksen.
Benyt så reglen:
f(x)=a(x-r1)(x-r2), hvor r1 og r2 er dine to rødder til andengradspolynomiet
Skriv et svar til: Nogle der har tid til at hjælpe med bestemmelse af areal for en parabelformet hal?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
