Fysik
Entropi for isochor proces...
20. maj 2007 af
diddi-doo (Slettet)
Hej - Er der nogen der kan oplyse mig hvordan jeg regner entropien for en isochor proces ud?? Er det korrekt at den kan udregnes ved følgende formel:
delta_S=n*Cv*ln(T2/T1)
Hvis denne er korrekt - hvordan fremkommer den så??
På forhånd tak...
delta_S=n*Cv*ln(T2/T1)
Hvis denne er korrekt - hvordan fremkommer den så??
På forhånd tak...
Svar #1
20. maj 2007 af sheaf (Slettet)
Ja, omend det skal være den specifikke varmekapacitet. For en isochor process er dQ' = n*c_v*dT. Indsæt i definitionsligningen dS = (dQ'/T)_reversibel og integrer; så fremkommer udtrykket.
Skriv et svar til: Entropi for isochor proces...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
