Matematik
Udtryk ved c
21. maj 2007 af
Paja (Slettet)
1) I en trekant ABC gælder at a = 2*c og b = 2,5*c
a) Cos C udtrykt ved c
Cos(C)= ((a)^(2) + (b)^(2) - (c)^(2))/(2*a*b)
cos(C)= ((2*c)^(2) + (2.5*c)^(2) - (c)^(2))/(2*(2*c)*(2.5*c))
= cos(c)=.925
cos^-1(0.925)=22.33
C er 22.33 grader.
Har jeg gjort det rigtig, virker forkert?
b) Bestem arealet af trekant ABC udtrykt ved c
Areal af vilkårlig trekant
T= (1)/(2) *a*b*sin(C)
T= (1)/(2) *(2*c)*(2.5*c)*sin(22.33)
t=-.83101*(c)^(2)
Ved ikke hvad jeg gør galt?
a) Cos C udtrykt ved c
Cos(C)= ((a)^(2) + (b)^(2) - (c)^(2))/(2*a*b)
cos(C)= ((2*c)^(2) + (2.5*c)^(2) - (c)^(2))/(2*(2*c)*(2.5*c))
= cos(c)=.925
cos^-1(0.925)=22.33
C er 22.33 grader.
Har jeg gjort det rigtig, virker forkert?
b) Bestem arealet af trekant ABC udtrykt ved c
Areal af vilkårlig trekant
T= (1)/(2) *a*b*sin(C)
T= (1)/(2) *(2*c)*(2.5*c)*sin(22.33)
t=-.83101*(c)^(2)
Ved ikke hvad jeg gør galt?
Skriv et svar til: Udtryk ved c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
