Fysik
hjælp om effekt
21. maj 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
hvad er formlen hvis man skal finde effekten for en dampmaskine altså dens hestekræfter
Svar #3
21. maj 2007 af mathon
Bemærk den amerikanske enhed
1 HP = 745,7 W
dvs at en hestekraf = horsepower er defineret lidt anderledes end den europæiske - der er tale om IKKE standardiserede enheder, så man har skønnet hestens ydeevne til at være lidt forskellig, og alt er jo større over there! :-)
1 HP = 745,7 W
dvs at en hestekraf = horsepower er defineret lidt anderledes end den europæiske - der er tale om IKKE standardiserede enheder, så man har skønnet hestens ydeevne til at være lidt forskellig, og alt er jo større over there! :-)
Skriv et svar til: hjælp om effekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
