Matematik

Bestemmelse af gradtallet

28. maj 2007 af uksomi (Slettet)
Hvis man skal bestemme gradtallet mellem to vektor eksempelvis a og b er det så bare at bruge:
(*)=skalarprodukt
cosv= a*b/|a||b| eller skal man trække den fundne vinkel fra 180 eller 90?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af eightx2 (Slettet)

Du bruger bare den formel der, altså
cosv = a*b/(|a||b|).

Skriv et svar til: Bestemmelse af gradtallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.