Matematik
retvinklet..
28. maj 2007 af
Liiinee (Slettet)
Opgave 126: Hvor lang en skygge vil et 10m højt birketræ kaste, hvis vinklen mellem vandret og solens stråle er 40grader?
skal man da sige:
sin(S)= b/c
sin(40)= 10/c
c = 10/sin(40)
c = 15,5 ?
men det passer ikke med facit ?
skal man da sige:
sin(S)= b/c
sin(40)= 10/c
c = 10/sin(40)
c = 15,5 ?
men det passer ikke med facit ?
Svar #4
28. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
#3.
Joh, det kan du godt, men det er bare en omvej.
Tangens(v) = modstående/hosliggende
Du kender vinkelen og den modstående katete, så du skal blot isolere 'hosliggende', som er lig skyggens længde.
Joh, det kan du godt, men det er bare en omvej.
Tangens(v) = modstående/hosliggende
Du kender vinkelen og den modstående katete, så du skal blot isolere 'hosliggende', som er lig skyggens længde.
Skriv et svar til: retvinklet..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
