Matematik

DIFFERENTIALREGNING 6

30. maj 2007 af olsen1 (Slettet)
HVORDAN BESTEMMER MAN DE AFLEDEDE FUNKTION TIL DE HER BEGREBER:

F(X) = X*2

G(X) = AX + B

H(X) = X*3

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2007 af Linagg (Slettet)

ved at differenciere.(F`(x))
altså ax^2=2ax
og 2x^3=6x^2 osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2007 af Molle (Slettet)

Nu tager du den caps lock af!!!!!

f(x) = 2x
f'(x) = 2

g(x) = ax+b
g'(x) = a

h(x) = 3x
h'(x) = 3

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2007 af TuLaMoRe (Slettet)

du mener vel små bogstaver ikk? altså f(x) og ikke F(x).. det betyder to forskellige ting ;)

når du differentiere:
betyder * gange eller opløftet? regner med det er opløftet.
.. det du gør er at sige f(x) = X^a ... f'(x) = aX^(a-1)

fx:
f(x) = X^2
f'(x) = 2X

Svar #4
31. maj 2007 af olsen1 (Slettet)

sorry sku stå f(x)= x^2 , g(x) = ax + b , h(x) = x^3, til de


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2007 af TuLaMoRe (Slettet)

det er da helt okay.. :D (regner med det var til min kommentar..) F(x) er bare en stamfunktion til f(x) og derfor slet ikke det samme ;)

Skriv et svar til: DIFFERENTIALREGNING 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.