LaTeX
Mit billede rykker ned på siden
06. juni 2007 af
weberHTX (Slettet)
Jeg har sat et billede ind i mit dokument, under min første section, men billede bliver ved med at hoppe ned i slutningen af mit chapter
hva kan der lige gøres her
http://img402.imageshack.us/img402/8766/19909918gf7.png
http://img402.imageshack.us/img402/7373/16306143db1.png
http://img300.imageshack.us/img300/516/37249139cy8.png
hva kan der lige gøres her
http://img402.imageshack.us/img402/8766/19909918gf7.png
http://img402.imageshack.us/img402/7373/16306143db1.png
http://img300.imageshack.us/img300/516/37249139cy8.png
Svar #1
06. juni 2007 af Riemann
jeg kan ikke se hvilke pakker du bruger osv....
men prøv at skriv 'begin{figure}[h]' i stedet for 'begin{figure}'.
men prøv at skriv 'begin{figure}[h]' i stedet for 'begin{figure}'.
Svar #2
06. juni 2007 af daleif (Slettet)
Argh, det skal man lige passe på med. Det er en af dødssynderne i LaTeX.
[h] BETYDER IKKE SÆT FIGUREN HER!
Din figur placeres på næste side idet der ikke er plads til den på den nuværende side. Du kan evt. prøve med
\begin{figure}[htbp]
Det vil dog sikkert ikke gøre noget i dit tilfælde da det er rimeligt tydeligt at der ikke er plads på siden.
Dette er en af fordelene i LaTeX, at den ikke laver hul i teksten når den indsætter en float og der ikke er plads til den. Desuden skal man vænne sig af med at skrive på figuren herunder ses... Man skal i stedet henvise til figurnummeret. Her kan varioref pakken være en stor hjælp.
Vedr. \begin{figure}[h] så er dette en af de største årsager til at folk har problemer med placeringen af floats. Forklaringen kan ses i den seneste betaudgave af min LaTeXbog.
[h] BETYDER IKKE SÆT FIGUREN HER!
Din figur placeres på næste side idet der ikke er plads til den på den nuværende side. Du kan evt. prøve med
\begin{figure}[htbp]
Det vil dog sikkert ikke gøre noget i dit tilfælde da det er rimeligt tydeligt at der ikke er plads på siden.
Dette er en af fordelene i LaTeX, at den ikke laver hul i teksten når den indsætter en float og der ikke er plads til den. Desuden skal man vænne sig af med at skrive på figuren herunder ses... Man skal i stedet henvise til figurnummeret. Her kan varioref pakken være en stor hjælp.
Vedr. \begin{figure}[h] så er dette en af de største årsager til at folk har problemer med placeringen af floats. Forklaringen kan ses i den seneste betaudgave af min LaTeXbog.
Skriv et svar til: Mit billede rykker ned på siden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
