Kemi

Karakter Kemi.

13. juni 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Ja, så endte kemi (B)eksamen altså med et 2-tal.. Så bestod i det mindste, omend med en utilfredsstillende karakter =/.

Jeg har tænkt lidt på at klage - grundet min allergi. Havde det meget dårligt, så håber jeg kan få en ny chance, hvor jeg er mere på toppen. Det er meget irriterende at ens allergi, kan have så meget indflydelse på karakteren.

Jeg er flov over et 2-tal på mit eksamensbevis =S.
For hård mod mig selv?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2007 af miaoellgaard (Slettet)

det kommer an på hvad du ligger på normalt i kemi...

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2007 af McMaster (Slettet)

Ligger der ikke en mulighed for omeksamen, da du jo såvidt jeg kan se kun er på andet år? Så kan "skampletten" udviskes. At klage over eksamener kommer man som regel aldrig langt med, og jeg må mene, at argumentet, at du burde have meldt dig syg før eksamen vil vægte højest.

Svar #3
14. juni 2007 af Eagle-Eye (Slettet)

Tror desværre ikke der er chance for en omeksamen =/.
Måske gennem en klagesag?.. Men, fik at vide at censor havde god dokumentation på de ting jeg kunne.. men ISÆR de ting jeg ikke kunne. Et tydeligt tegn på, at censorer kun er ude på én ting - nemlig at få en ned med nakken.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2007 af Cecimort (Slettet)

#3.. klart uening. jeg har været oppe i dag, og der var censor rigtig rigtig sød og var ikke ude på at trække mig ned

Hvis det er tilfældet med din censor, så er der bund for en klagesag

Skriv et svar til: Karakter Kemi.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.