Matematik
Bestem halverinskonstanten
23. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
For en eksponentielt aftagende funktion gælder der, at funktionsværdierne aftager med 40%, når X-tilvæsten er 8. Bestem halveringskonstanten.
f(x) = b*a^x
f(x/8) = b*0,6^(x/8)
(x/8) = log(0.5) / log(0,6)
x = 8* (log (0,5) / log(0,6))
x = 10,8553....
ser dette ok ud? andre forslag?
f(x) = b*a^x
f(x/8) = b*0,6^(x/8)
(x/8) = log(0.5) / log(0,6)
x = 8* (log (0,5) / log(0,6))
x = 10,8553....
ser dette ok ud? andre forslag?
Skriv et svar til: Bestem halverinskonstanten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
