Dansk

1.g danskopgave spørgsmål

26. april 2004 af Rabiz (Slettet)
Hej..

Nu kan det godt være, at jeg spørger dumt, men skal de bøger man vælger til danskopgaven, ikke have en hvis relation til det man har abejdet med gennem året??

Hvis ja, betyder det så, at den bog man vælger skal perspektiveres/sammenlignes til en bog/film m.m som man har arbejdet med gennem 1.g ??

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2004 af Slacz Maci (Slettet)

Det behøver de overhovedet ikke at have :)
Jeg skrev om Strunge, hvilket vi faktisk først har snakket om her i 3.g..

Svar #2
26. april 2004 af Rabiz (Slettet)

Okay tak for svaret..

Jeg kunne især godt tænke mig, at skrive om en bog, som tager sit udgangspunkt i science-fiction genren. Vi har bl.a. set filmen Matrix og læst bogen "Se dagens lys", hvilket jeg fandt meget interessant. Så ville gerne lige høre, om der er nogen, der kender nogle gode bøger i den genre, som har lidt kød på, og hvor der også findes sekundærlitteratur??

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2004 af TheAnd (Slettet)

Har du spurgt din lærer, om du må have lov til at lave din dansk-opgave på baggrund af en film (bl.a. Matrix)?

Der er 3 fra min klasse, der har fået lov til at gøre det. Bl.a. to, der er gået sammen om at skrive om science-fiction-filmen Star Wars: Episode II.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2004 af iB (Slettet)

Klassikeren over alle klasikkere i SF-genren er jo Blade Runner, og bogen "Do androids dream of electrical sheep?" af Philip K. Dick, som Blade Runner er bygget over. Dette er en historie med masser af fortolkningsmuligheder, og der findes en god del sekundær literatur om den. Jeg kan absolut anbefale at skrive om den! (Hvis du også interessere dig lidt for filosofi, er det fx også oplagt at diskutere Descartes, med denne historie)

Skriv et svar til: 1.g danskopgave spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.