Matematik

afvikling lån?

20. juni 2007 af Sunrise (Slettet)
God dag .. / God morgen ..

Hvilken formel .. bruger man til "afvikling lån"..

min veninde har skrevet til mig en formel .. men så sagde hun .. at hun ikke sikker på at den er rigtig?..

håber at De hjælper mig .. fordi .. i morgen har jeg eksamen .. og jeg er rigtig nervøs .. ):

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2007 af logind (Slettet)

tænker du på renteformlen?

men her er den ihvertfald:)

RENTEFORMLEN:

K1=K0*(1+r)^n

hvor K1= ny kapital

K0=startkapital

r=rentefoden

n=antal terminer


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2007 af KristianJ (Slettet)

Det er også den eneste formel jeg kunne se man skulle bruge ..

Ellers være lidt mere specifik omkring "Afvikling af lån"

Svar #3
20. juni 2007 af Sunrise (Slettet)

mmmm .. .

det noget med .. tilbage betale ..

[-ikke rigtig god til matemtik selvom jeg kan lide den fag-]

Der er mange formler til sådan nogen ting .. og det gøre mig forviret ..

jeg har brugt den formel .. for at "tilbage betale" gælden til banken .. .:

y=L.r/1-(1+r)-n


og jeg ved ikke om det er den formel jeg skal bruge?..

undskyld hvis ikke var god til at forklare ... men....):

Jeg håber at det den rigtig formel .. som jeg skal bruge...

Sunrise ...

Svar #4
20. juni 2007 af Sunrise (Slettet)

Krisian ..

.. jeg ved ikke hvad jeg skulle sige ..
fordi .. jeg er nervøs .. især .. at jeg har brugt en anden formel .. som ikke står her i den side ....


):

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2007 af KristianJ (Slettet)

Ja, men der er vel i en eller anden sammenhænge beskrevet hvad du specifik skal gøre ? Nogen sider i din bog el. ?

Skriv et svar til: afvikling lån?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.