Matematik
Rente
29. april 2004 af
TDP (Slettet)
Er der nogen som kan hjælpe mig med den her opgave som handler om renter...?
Bestem Ko og r når, man får at vide at K3=600 kr. og K7=1000 kr.
Bestem Ko og r når, man får at vide at K3=600 kr. og K7=1000 kr.
Svar #2
29. april 2004 af diaz13 (Slettet)
Du kan regne r ud ved at sætte K3 som Ko,k7 som Kn og n som 4.
Bagefter kan du regne Ko ved at du har K7 eller K3 værdien som Kn, renten har før og sætter n henholdsvis som 7 eller 3.
Bagefter kan du regne Ko ved at du har K7 eller K3 værdien som Kn, renten har før og sætter n henholdsvis som 7 eller 3.
Skriv et svar til: Rente
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
