Matematik

Bevis for x i en eksponentiel udvikling

25. juni 2007 af maalhvga (Slettet)
Hey er der nogen der har et Bevis for x i en eksponentiel udvikling? håber i kan hjælpe!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. juni 2007 af mathon


y = b*a^x

y/b = a^x

log(y/b) = x*log(a)

x = log(y/b)/log(a) = ln(y/b)/ln(a)


Skriv et svar til: Bevis for x i en eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.