Andre fag

Et ubrugeligt tegn?

13. juli 2007 af Dal1991 (Slettet)
Hej

Er der nogen, som ved, hvad man bruger dette tegn til ¤ ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juli 2007 af blackduck (Slettet)

http://avisen.dk/overfloedighed-tastaturets-maerkeligste-tegn-slaar-280607.aspx

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juli 2007 af blackduck (Slettet)

Her er link direkte til wikipedia: http://da.wikipedia.org/wiki/Generisk_valutategn

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juli 2007 af Mandelbrot (Slettet)

Interessant. Kan nogen så forklarer hvad alle F# knapperne er til?
Jeg ved at F1 er en slags hjælpe-knap, og F5 opdatere.

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juli 2007 af SomeOneMore (Slettet)

F(unction) knapperne er programmerbare knapper, og kan have forskellige funktioner i forskellige programmer. Mange bruger dog heldigvis standarden som F1 = hjælp, F2 = ny, F3 = åbn, F4 = gem (eller noget i den stil). De var højaktuelle tilbage til windows 3.11 og datidens WordPerfect, hvor du blot have en stor blå skærm, og de såkaldte kommandoknapper til rådighed.

Skriv et svar til: Et ubrugeligt tegn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.