Latin
Latinske ord for erkende og acceptere
09. august 2007 af
Morjez (Slettet)
Hej
Jeg søger de latinske ord for "erkende" og "acceptere".
Jeg håber der er nogen herinde som kan hjælpe.
På forhånd tak
Jeg søger de latinske ord for "erkende" og "acceptere".
Jeg håber der er nogen herinde som kan hjælpe.
På forhånd tak
Svar #1
09. august 2007 af Marcus (Slettet)
accipio -cipere -cepi -ceptum [at tage , modtage eller acceptere)
sentio sentire sensi sensum [at erkende fx sandheden]
sentio sentire sensi sensum [at erkende fx sandheden]
Svar #3
09. august 2007 af Morjez (Slettet)
Til svar #1
Nu er jeg ikke den store ørn til latin, så hvis jeg skal bruge "at acceptere" hvilket af dine forslag skal jeg så bruge? Det samme gør sig gældende ved "at erkende".
Nu er jeg ikke den store ørn til latin, så hvis jeg skal bruge "at acceptere" hvilket af dine forslag skal jeg så bruge? Det samme gør sig gældende ved "at erkende".
Svar #6
20. august 2007 af Marcus (Slettet)
#5
Accipere= at erkende
Accipio = jeg accepterer
Sentire = at erkende
Sentio = jeg erkender
Accipere= at erkende
Accipio = jeg accepterer
Sentire = at erkende
Sentio = jeg erkender
Skriv et svar til: Latinske ord for erkende og acceptere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
