Fysik

acc og fart :P

21. august 2007 af mikeh (Slettet)
Hej, jeg har en opgave her, som jeg virkelig tror jeg får brug fro hjælp for :D men hvis vi starter med den 1... jeg har dog lavet den 1, men bare i lige gider og se om det er rigtigt :D

en pil blir kastet. pilen blir kastet med en hurtig håndbevægelse fra hvile op til farten 5,9 m/s i løbet af 0,12 s..

beregn størrelsen af pilens gennemsnitlige acceleration

er det så rigtigt fysisk set at skrive:

a = delta v / delta t -->

5,9 m/s / 0,12 s = 49,16 m/s^2

^det kan vel ikk passe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2007 af The Master (Slettet)

s'=v, v'=a

Ergo s''=a

Svar #2
21. august 2007 af mikeh (Slettet)

hva ska jeg bruge det til? :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2007 af The Master (Slettet)

Kommer der et nyt valg? Alle går rundt og snakker om det??

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Det er rigtigt nok, du skal tænke på, hvor hurtigt, den når sin sluthastighed, på cirka 1/10 sekund

Svar #5
21. august 2007 af mikeh (Slettet)

heh :P takker erik morsiing :D

hehe, the master: du da i det gode humør idag :D

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2007 af The Master (Slettet)

#5 Jeg har været ude at løbe :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

#6
det er godt at løbe, bare det ikke er fra regningen. Når man løber, så frigiver man endomorfiner - det virker som et kick, og det er vanedannende.

Svar #8
21. august 2007 af mikeh (Slettet)

haha ;)

Skriv et svar til: acc og fart :P

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.