Matematik
2 meget korte isoleringer..
26. august 2007 af
per-sempre (Slettet)
Hej..
Er der nogen der ka hjælpe mig med at isolere x i disse to ligninger som jeg skal isolere i hånden:
1)2^x(ln(2)*x+1) .... jeg har prøvet med nulreglen.. men hvordan skal jeg isolere x i 2^x=0
2)ln(2)*x+1=x
På forhånd tak
Er der nogen der ka hjælpe mig med at isolere x i disse to ligninger som jeg skal isolere i hånden:
1)2^x(ln(2)*x+1) .... jeg har prøvet med nulreglen.. men hvordan skal jeg isolere x i 2^x=0
2)ln(2)*x+1=x
På forhånd tak
Svar #1
26. august 2007 af ibibib (Slettet)
1) Der er ikke noget lighedstegn.
2) ln(2)*x+1=x
ln(2)x - x = -1
(ln(2)-1)x = -1
x = -1/(ln(2)-1)
2) ln(2)*x+1=x
ln(2)x - x = -1
(ln(2)-1)x = -1
x = -1/(ln(2)-1)
Skriv et svar til: 2 meget korte isoleringer..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
