Matematik
Bestemmelse af stamfunktion
30. august 2007 af
sdj (Slettet)
Nogle som kan hjælpe mig igen med at løse denne:
Bestem en stamfunktion til følgende funktion:
f(x) = 1 / sq(x)
Bestem en stamfunktion til følgende funktion:
f(x) = 1 / sq(x)
Svar #1
30. august 2007 af sheaf (Slettet)
Under forudsætning af at du med sq(x) mener kvadratroden sqrt(x) kan du bekvemt tage udgangspunkt i at
(sqrt(x))' = ½/sqrt(x)
(sqrt(x))' = ½/sqrt(x)
Skriv et svar til: Bestemmelse af stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
