Matematik
opløf i faktorer
02. september 2007 af
rosiette (Slettet)
Hej skulle bare se om resultaterne var rigtige?
16a^2-16b^2 = (16(a-b)^2
og
-2x^2+4xy = x(-2+4y)
og
3am+6a = a(3m+6)
16a^2-16b^2 = (16(a-b)^2
og
-2x^2+4xy = x(-2+4y)
og
3am+6a = a(3m+6)
Svar #1
02. september 2007 af ibibib (Slettet)
Den første er forkert og i de to sidste kan (skal?) du sætte et tal udenfor parentesen.
Benyt den 3. kvadratsætning i den første:
16a^2-16b^2 = 16(a-b)(a+b)
Benyt den 3. kvadratsætning i den første:
16a^2-16b^2 = 16(a-b)(a+b)
Svar #2
02. september 2007 af rosiette (Slettet)
nååh oki tak for hjælpen, kigger lige på dem engang til så :-)
Skriv et svar til: opløf i faktorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
