Matematik

bestem f'(x) ?

03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)
bestem f'(x), når f(x)=x^3-6x^2
hjæææælp :O

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af memomo (Slettet)

f'(x) = 3x^2-12x

Svar #2
03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)

er der ikke mere i det :O?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2007 af memomo (Slettet)

nope :) Har du ikke lært at differentiere siden du får stillet sådan en opgave?

Svar #4
03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)

jo men jeg fattede ikke den var så nemt, troede der var noget bag den :O
hvis du forstår :p

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. september 2007 af memomo (Slettet)

Hehe, ja, kender det godt.. Men det er skam meget mere simpelt end man lige tror ;)

Svar #6
03. september 2007 af the-tharchan (Slettet)

hehe men tak for hjælpen camp (:

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. september 2007 af -mial- (Slettet)

Hvad så hvis de skriver : Lad funktionen g være givet ved forskriften : g(x)=x^2 og "Angiv" g(-2)

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2007 af Molle (Slettet)

Er det g(-2) eller g'(-2)?

Hvis det er g(-2) erstattes x med -2:
g(x) = x²
g(-2) = (-2)² = 4

Er det g'(-2), må du først finde g'(x) og derefter erstatte x'et med -2. prøv selv.

Brugbart svar (0)

Svar #9
04. september 2007 af -mial- (Slettet)

OKay :) Det med at indsætte -2 med x har jeg hørt før men er i tvivl om hvornår det lige er jeg skal indsætte -2. er det ved facit x->x for x->x0.
Eller hvornår i processen er det :)

Skriv et svar til: bestem f'(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.