Matematik

areal af punktmængde

03. september 2007 af pox (Slettet)
Søger hjælp til denne opgave :( :

En funktion f er bestemt ved
f(x) = e^x - 4x
I fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
a) Bestem arealet af denne punktmængde.

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2007 af Duffy

Kom med dit eget bud først. Vi skal ikke lave dine lektier!!!

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2007 af mathon


4. kvadrant dvs. x>/=0 og y</=0

løs
e^x - 4x = 0, x>/=0 for at finde skæringspunkter med x-aksen (to steder)a og b (a>b)

til arealberegning

A_punktmængde |S(a->b)(e^x - 4x )dx| - bemærk numerisk-stregerne

Svar #3
03. september 2007 af pox (Slettet)

#2 hvad mener du med dette S(a->b) ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2007 af mathon


S(a->b) = integralet fra a til b...

Skriv et svar til: areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.