Matematik
inte
03. september 2007 af
louise_peter (Slettet)
hej..vi har om integralregning og jeg sidder nu fast i en opg som jeg ikke kan løse...håber virkelige der er nogle der kan hjælpe lille mig...
S dx/sqrt(x) + (x)^1/3
og
S sqrt(t^3-1)dt / t
S dx/sqrt(x) + (x)^1/3
og
S sqrt(t^3-1)dt / t
Svar #1
03. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Mangler der ikke en parentes? - anyway
S dx/sqrt(x) = S x^-0,5 dx
Brug: S x^a = 1/(a+1)* X^(a+1)
Brug samme regel på x^1/3
S dx/sqrt(x) = S x^-0,5 dx
Brug: S x^a = 1/(a+1)* X^(a+1)
Brug samme regel på x^1/3
Skriv et svar til: inte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
