Matematik

areal af trekant

05. september 2007 af thelife (Slettet)
hej

der står i min opg at find arealet af trekant STP

t=42

p=35

S=61

skal man så gør sådan her

T=0,5 * 35*61 sin(61)

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)

Det ville nu være rart at vide, hvad s,t,p er i din trekant.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

S, T og P må være vinklerne i grader.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2007 af mathon


Herons formel:

T = sqr[q(q-t)(q-p)(q-s)], hvor 2q=t+p+s

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2007 af mathon


perimeteren kan ikke kaldes 2s her, da s så kan forveksles med siden s

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)

#2 hvis vi har tre vinker i trekanten, er der vel egentlig temmelig mange løsninger på problemet - ikke? ;-)


Skriv et svar til: areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.