Matematik
Definitionsmængde og afledte funktion
05. september 2007 af
blub (Slettet)
A
f(x) = (x^2+3x)/(2x^3/-3x)
B
g(x)= sin(3x+2)
Kan nogen hjælpe mig? Skal finde definitionsmængden og den afledte funktion. Jeg må ikke bruge mathcad / lommeregner.
f(x) = (x^2+3x)/(2x^3/-3x)
B
g(x)= sin(3x+2)
Kan nogen hjælpe mig? Skal finde definitionsmængden og den afledte funktion. Jeg må ikke bruge mathcad / lommeregner.
Svar #1
05. september 2007 af Yieth (Slettet)
A: dm(f): man må aldrig dividere med 0, altså må 2x^3/-3x ikke give nul.
B: dm(f): mener at man må bruge alle reelle tal her
nu er det længe siden jeg har haft den, men den afledte funktion, er det ikke bare at integrere f(x) og g(x)?
B: dm(f): mener at man må bruge alle reelle tal her
nu er det længe siden jeg har haft den, men den afledte funktion, er det ikke bare at integrere f(x) og g(x)?
Skriv et svar til: Definitionsmængde og afledte funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
