Matematik
Vinkel ABD
05. september 2007 af
Filip0609 (Slettet)
Jeg har en firkant, ABCD, hvori diagonalen BD er indtegnet.
Vinkel A=142
Vinkel B=121
AB=32
AD=43
Jeg har så regnet BD ud, og det giver 71.
Men nu skal jeg finde vinklerne. Jeg har brugt min Cosinus formel, men jeg tror jeg har gået galt et eller andet sted. Jeg har fået vinkel D til 38 grader. Er der nogle der kan tjekke om det er rigtigt
Vinkel A=142
Vinkel B=121
AB=32
AD=43
Jeg har så regnet BD ud, og det giver 71.
Men nu skal jeg finde vinklerne. Jeg har brugt min Cosinus formel, men jeg tror jeg har gået galt et eller andet sted. Jeg har fået vinkel D til 38 grader. Er der nogle der kan tjekke om det er rigtigt
Svar #1
05. september 2007 af Filip0609 (Slettet)
Jeg har regnet det ud ;) Ingen behov for at hjælpe her
Skriv et svar til: Vinkel ABD
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
