Matematik
Reducering af udtryk
07. september 2007 af
Izabella (Slettet)
Hej!
- Jeg skal reducere denne
(2x-4)-(-x+2y) <=>
-2x^2+4xy+4x-8y nej vel ?
Og hvordan kommer jeg så videre ?
Tak på forhånd.
- Jeg skal reducere denne
(2x-4)-(-x+2y) <=>
-2x^2+4xy+4x-8y nej vel ?
Og hvordan kommer jeg så videre ?
Tak på forhånd.
Svar #1
07. september 2007 af Civilingeniøren (Slettet)
Det ser ud til at du har misforstået konceptet i at reducere. Du har i stedet ganget de to parenteser sammen...
Anyway, du reducere udtrykket blot ved at ophæve parenteserne og "rydde op blandt pærer og bananer (x'er og y'er)". Dvs.
(2x-4)-(-x+2y)
= 2x-4+x-2y
= 3x - 2y - 4
Det er slet ikke så svært ;-)
Anyway, du reducere udtrykket blot ved at ophæve parenteserne og "rydde op blandt pærer og bananer (x'er og y'er)". Dvs.
(2x-4)-(-x+2y)
= 2x-4+x-2y
= 3x - 2y - 4
Det er slet ikke så svært ;-)
Svar #2
08. september 2007 af Izabella (Slettet)
Er det det eneste jeg skal gøre ? Nårh,, jamen så har jeg da misforstået det!
- tak!
- tak!
Skriv et svar til: Reducering af udtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
