Matematik
integration
10. september 2007 af
phonebooth (Slettet)
Hej
nogen der vil hjælpe mig med at integrere følgende funktion: x^2*kvt(x)
På forhånd tak :)
nogen der vil hjælpe mig med at integrere følgende funktion: x^2*kvt(x)
På forhånd tak :)
Svar #1
10. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
skriv den som x^2*x^(1/2) og træk det sammen, så bruger du bare din kendte formel
Svar #3
10. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)
kan du ikke integr(x^n)dx=x^(n+1)/(n+1). Det bliver 2/7 * x^(7/2). Ellers så brug partiel integration u=kvadratrod(x) og v=x^2
Skriv et svar til: integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
