Matematik

int

10. september 2007 af phonebooth (Slettet)
Hey
nogen der kan hjælpe?
ved partiel integration ska jeg løse denne: 1/(2kvt(x))lnx dx

på forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2007 af ibibib (Slettet)

Sæt g(x)=lnx.
Hvis g er den funktion som du differentierer.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2007 af mathon


S1/(2sqr(x))lnx dx = S (sqr(x))'*ln(x)dx = sqr(x)*ln(x) - S (sqr(x)/x)dx =

S (sqr(x)/x)dx = (2/3)x^1,5*(1/x) + (2/3)S x^1,5*x^(-2)dx


1/(2sqr(x))lnx dx = sqr(x)*ln(x) - (2/3)2S 0,5x^(-0,5)

1/(2sqr(x))lnx dx = sqr(x)*ln(x) - (4/3)*sqr(x) + k

Skriv et svar til: int

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.