Matematik
problemer med nogle ligninger
16. september 2007 af
mini lagoni (Slettet)
Hej jeg har problemer med 2 ligninger, håber I kan hjælpe mig.
den første lyder.
1/x^3*x^-1,5*3*kvad(x)
den anden lyder på
4kvad(x^2)*4krad(x^2)*x^1,5-x^3/krad(x)
(4 er rodekspånenten, men vidste ikke lige hvordan jeg kunne skrive det op for jer)
Håber der er en eller flere der kan hjælpe mig.
Tak på forhånd
den første lyder.
1/x^3*x^-1,5*3*kvad(x)
den anden lyder på
4kvad(x^2)*4krad(x^2)*x^1,5-x^3/krad(x)
(4 er rodekspånenten, men vidste ikke lige hvordan jeg kunne skrive det op for jer)
Håber der er en eller flere der kan hjælpe mig.
Tak på forhånd
Svar #1
16. september 2007 af ibibib (Slettet)
Det er ikke en ligning. Der er ikke noget lighedstegn.
Svar #2
16. september 2007 af mini lagoni (Slettet)
nej det er forsent at rette nu, har fundet ud af det er forkert. Men for dem som ikke ved det nu så er det potens og reducer opgaver.
Og kunne godt bruge hjælp til
Og kunne godt bruge hjælp til
Svar #3
16. september 2007 af ibibib (Slettet)
1/x^3·x^(-1,5)·3·kvad(x) =
x^(-3)·x^(-1,5)·3·x^(0,5) =
3·x^(-3-1,5+0,5) =
3·x^(-4)
x^(-3)·x^(-1,5)·3·x^(0,5) =
3·x^(-3-1,5+0,5) =
3·x^(-4)
Skriv et svar til: problemer med nogle ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
