Matematik

Areal hjælp vektor

19. september 2007 af bergenstrasse (Slettet)
Jeg har givet linien l y=0,5x+3
Der udover har jeg to punkter. O(0,0)og P(4,2) Jeg skal nu finde et tedje punkt R som sammen med de andre punkter danner trekant OPR. R punkterne skal ligge på linien l. Endvidere kan jeg nævne at l har retningsvektoren (1 2). Kan nogen hjælpe mig med hvordan jeg finde R punkterne??

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2007 af mathon


Endvidere kan jeg nævne at l har retningsvektoren[2,1]

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2007 af mathon


vektor_OR = [0,3] + t[2,1]

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2007 af mathon


...men hvad har det med areal at gøre???

Svar #4
19. september 2007 af bergenstrasse (Slettet)

Glemte at skrive at arealet af trekanten skal være = 6

Skriv et svar til: Areal hjælp vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.