Matematik

Skriftlig matematik (Uden hjælpemidler) eksamen for A-niveau

17. maj 2004 af sh01by (Slettet)
Hej allesammen,

jeg ville bare høre fra andre, som har været op til eksamen d. 17/5-04 i skriftlig matematik uden hjælpemidler for A-niveau.
Havde I mange problemer med opgaverne? Personligt syntes jeg, at det var rimeligt svært, i hvert fald i forhold til nogle af de tidligere eksamensopgaver, som jeg havde øvet på... Men, det er måske bare et spørgsmål om, hvor man har sine forcer? :o)

Simon.

PS: Held og lykke til alle med de fremtidige eksaminer! Specielt jer, der skal til slagtning i skriftlig kemi i morgen, hehe! :o)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2004 af MadsII (Slettet)

Var der lagt vægt på noget specielt??

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2004 af starF (Slettet)

Jeg synes det var den nemmeste sæt jeg nogensinde havde lavet. Jeg nåede at regne sættet to gange igennem og de sidste 15 sad jeg og stenede.

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2004 af starF (Slettet)

#1 Det var meget all-a-around:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2004 af starF (Slettet)

Jeg håber det går ligesom godt på fredag med den med hjælpemidler.

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2004 af opec (Slettet)

Hvad fik I i de forskellige opgaver ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2004 af starF (Slettet)

lige dem jeg kan huske...
Det skal lige siges, at jeg er på standardforsøg.

opgave 1: -2/3
opgave 2: k=2*pi^2*m/T^2
opgave 3: x^3(4*ln(x)+1)
opgave 4: |AB|=13/2
opgave 5: c(1,-2,5)og r=5; nej
opgave 6: cos(v)=2/5; sin(v)=21^(1/2)/5
opgave 7: L={-2^(1/2),-1,1,2^(1/2)}
opgave 8: kan ikke huske
opgave 9: (e-1)/2e
opgave 10: A(2)=½; nej
opgave 11: P(-1,2)

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. maj 2004 af Kasper G. (Slettet)

Hey var også oppe i standardforsøg i dag... Mine resultater:

Opg. 1: det samme
Opg. 2: k = 4pi^2m/T^2 hvor T > 0
Opg. 3-11: det samme

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. maj 2004 af starF (Slettet)

#7 vil det sige, du kun lavede tre opgaver:)?

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. maj 2004 af starF (Slettet)

svingningstid er selvfølgelig større end. Taget dette ikke i betragtning, kan T også være mindre end 0. Ved isoler og reducer opgaver skal disse forebehold dog ikke gøres ved standardforsøg.

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. maj 2004 af Kasper G. (Slettet)

Nej jeg skrev jo opgave 3 til 11 det samme... lavede alle opgaver og havde tjekket dem efter en time. Jeg tror man skal i denne opgave fordi isolere du T igen får man:

k = 4pi^2m/T^2 <=>
T^2 = 4pi^2m/k <=> (Her kan du godt se at hvis du ikke definere T > 0 bliver det:
T = +- 2pikvr(m/k) som ikke passer!



Brugbart svar (0)

Svar #11
18. maj 2004 af starF (Slettet)

Der står på uvm, at der ikke skal laves disse forehold ved disse opgaver.

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. maj 2004 af Kasper G. (Slettet)

Okay vil gerne læse det hvis du gider droppe et link...

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. maj 2004 af starF (Slettet)

måske imorgne er søvning nu:)

Brugbart svar (0)

Svar #14
18. maj 2004 af Kasper G. (Slettet)

Har fundet det, men er stadig ikke overbevist. For at T>0 er ikke pga. det er formlen for svingningstiden...

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. maj 2004 af starF (Slettet)

jeg siger ikkdet er forkert du skriver det, men det kræves ikke, altså det opfattes ikke som en fejl at undlade:). ellers er det rigtig nok

Brugbart svar (0)

Svar #16
18. maj 2004 af Niels (Slettet)

Syntes også det var et let sæt - var også færdig efter lidt over en times tid.
Mener jeg har fået det samme som jer bortset fra jeg syntes jeg fik AB til 30 i opgave 4 - har lige kigget på sættet og satser på jeg husker forkert eftersom jeg overhovedet ikke kan få det til at give 30 :) (men der er selvfølgelig også muligheden for jeg fik en hjerneblødning og har tåget, men syntes ikke rigtigt det skulle være mulig når man bare skal bruge pyth.

Svar #17
18. maj 2004 af sh01by (Slettet)

Tak for jeres svar!
hehe, ok, jeg kan måske heller ikke prale af, at være genial til matematik, så måske det faktisk var et let opgavesæt?

Anyways, vi fik omkring en halv time efter eksamenen et svarark, som vores lærer havde lavet, men først nu har jeg tjekket de forskellige opgaver og omkring halvdelen er rigtige...

Men jeg havde ikke rigtigt forventet noget andet, så jeg beklager mig ikke. hehe.

Brugbart svar (0)

Svar #18
20. maj 2004 af starF (Slettet)

Kan du bekræfte om #6?

Skriv et svar til: Skriftlig matematik (Uden hjælpemidler) eksamen for A-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.