Matematik
isoler G
25. september 2007 af
ullabulla8 (Slettet)
Jeg har problemer med at isolere deltaG i denne formel:
K=e^(-deltaG/(R*T))
K=e^(-deltaG/(R*T))
Svar #2
25. september 2007 af Calensuleion (Slettet)
Du kan starte med at tage ln på begge sider.
Når du tager ln til et tal med potens, kan du gøre det således:
ln(x^a)=a*ln(x)
Så burde du godt kunne isolere deltaG let nu.
Når du tager ln til et tal med potens, kan du gøre det således:
ln(x^a)=a*ln(x)
Så burde du godt kunne isolere deltaG let nu.
Skriv et svar til: isoler G
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
