Matematik
Brøk hjælp
26. september 2007 af
kim19 (Slettet)
Hvis jeg forkorte disse to brøker er det så det rigtige resultat jeg har fået
den 1. er 6/6y = Y
den 2. er 3y+9/6y = y+9/3y
Er det rigtig forkortet ?
håber en kan hjælpe mig
den 1. er 6/6y = Y
den 2. er 3y+9/6y = y+9/3y
Er det rigtig forkortet ?
håber en kan hjælpe mig
Skriv et svar til: Brøk hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
