Matematik
math forståelse!
27. september 2007 af
PC KOPAT (Slettet)
hey alle derude
jeg er lige gået i står her!!::
jeg har den her differential fkt:
f(x)= 5*x^3-2*x^2+ 4*x+6
det jeg ville spørge om er så hvilken betydning tallene 4 og 6 har for grafen f(x)??
håber nogle der kan helpe:P
jeg er lige gået i står her!!::
jeg har den her differential fkt:
f(x)= 5*x^3-2*x^2+ 4*x+6
det jeg ville spørge om er så hvilken betydning tallene 4 og 6 har for grafen f(x)??
håber nogle der kan helpe:P
Svar #1
27. september 2007 af ibibib (Slettet)
Da f(0)=6 er det grafens skæringspunkt med y-aksen.
Da f '(0)=4 er det tangentens hældning.
Da f '(0)=4 er det tangentens hældning.
Skriv et svar til: math forståelse!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
