Matematik

Forkortelse af ligning

27. september 2007 af sdj (Slettet)
U = Ry * 1/2 * u/Ri + Ri * 1/2 * U/Ri


Hvordan får jeg dette udtryk til at blive til Ry = Ri? Og hvilke regneregler bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2007 af ibibib (Slettet)













Svar #2
28. september 2007 af sdj (Slettet)

mange tak

Svar #3
28. september 2007 af sdj (Slettet)

Eller lige et spørgsmål, hvorfor giver det "1=" i fjerde række?

Svar #4
28. september 2007 af sdj (Slettet)

Nej, lige meget ;)

Skriv et svar til: Forkortelse af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.