Matematik
opg. uden hjælpemidler
19. maj 2004 af
Rapunzel (Slettet)
hvordan udregnes det bestemte integrale fra 1 til 8 af den 3. rod af x uden hjælpe midler???
jeg har integreret og får (3/2)x^(2/3) men når jeg så skal indsætte de bestemte værdier bliver der problemer... hvordan opløfter 8 i (2/3). Kan man godt det i hovedet? hvis ja, hvordan???
jeg har integreret og får (3/2)x^(2/3) men når jeg så skal indsætte de bestemte værdier bliver der problemer... hvordan opløfter 8 i (2/3). Kan man godt det i hovedet? hvis ja, hvordan???
Svar #1
19. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
8^(2/3) = (8^(1/3))^2 = kubikrod(8)^2 = 2^2 = 4
Svar #3
19. maj 2004 af Rapunzel (Slettet)
ja... det er nok os derfor at jeg har glemt den... (godt min lærer ikke kan se alle de dumme fejl jeg laver på denne her side :) ) Men jeg takker for hjælpen, -det er jo nu alle de dumme fejl skal laves og (forhåbentlig) ikke på fredag..
Skriv et svar til: opg. uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
