Matematik
Bestemmelse af koordinatpunkter
02. oktober 2007 af
john_b (Slettet)
Punktet A har koordinaterne (2;3) og vektoren a= (-3;5). Punktet B er bestemt ved at vektor AB er modsat rettet vektor a og dobbelt så lang som vektor a.
Opgaven er så at besteemme koordinaterne til B.
Håber nogen kan hjælpe mig.
Opgaven er så at besteemme koordinaterne til B.
Håber nogen kan hjælpe mig.
Svar #2
02. oktober 2007 af john_b (Slettet)
Altså dvs. -2*(-3;5)?
Sådan havde jeg også lavet opgaven, men så at det facitet ikke passede med facitlisten. Men den kan selvfølgelig også have fejl.
Tak for hurtigt svar.
Sådan havde jeg også lavet opgaven, men så at det facitet ikke passede med facitlisten. Men den kan selvfølgelig også have fejl.
Tak for hurtigt svar.
Svar #3
02. oktober 2007 af Mester_Bean (Slettet)
Gang vektor med - 2 (da vektoren b er dobbelt så lang og modsatrettet)
Udnyt så: Vek(OA) + Vek (AB=Vek(b)) = Vek(OB)
Udnyt så: Vek(OA) + Vek (AB=Vek(b)) = Vek(OB)
Skriv et svar til: Bestemmelse af koordinatpunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
