Matematik

Kan ikke få løst 0=x^2+1,2x-2,8

03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

Jeg kan ikke få løst dene her ligning og jeg ved svaret skal give 1,8
0=x^2+1,2x-2,8

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)

Det er et andengradspolynomium, så der er 2 løsninger. Find diskriminanten og alt det.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2007 af mathon

x^2 + 1,2x - 2,8 = 0

1,8 er IKKE rod i ovenstående ligning -


1) din "faktuelle" oplysning er misinformation

eller

2) du har fejlskrivning i ligningen

who knows?...:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Der er to løsninger, og du skal bare bruge den sædvanlige løsningsformel for andengradsligninger, men ingen af dem giver 1,8. Der gælder, at



har løsningerne


Svar #4
03. oktober 2007 af uhrskov (Slettet)

hmm... ja jeg har også selv fået det, men tror det er fordi der er fej i bogens relsutater...
Tak for help...

Skriv et svar til: Kan ikke få løst 0=x^2+1,2x-2,8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.