Dansk

Betydning.

03. oktober 2007 af mis90 (Slettet)
Nogle der kan hjælpe mig med, hvad de forskellige ord betyder. Skal bare lige være sikker :)

De her;

Vandrer
Stundom
vemodsrøst

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2007 af mathon

Vandrer en der går meget; måske turist til fods

Stundom = en stund nu og da = af og til

vemodsrøst = med vemodig røst = med sørgmodig stemme

Skriv et svar til: Betydning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.